Jumaat, 23 Mac 2012

Sifu LAN buat 'comeback' dengan Terapi Duit

Semalam saya melawat blog Usahawan eBay tersohor di Malaysia ini Noorizam shah, mengemparkan Sifu LAN telah kembali dengan produk terbaru nya sekarang. Saya terkejut Sifu LAN telah lama menyepi dari dunia perniagaan internet tempatan ini.

Selama ini Sifu LAN telah dilantik menjadi konsultan online marketing untuk syarikat StormReaders (Syarikat MLM) bagi menumpukan projek besarnya untuk membina sistem networking baru syarikat itu.

Mungkin ramai tidak kenal siapa Sifu LAN ini. Untuk pengetahuan anda Sifu LAN adalah Usahawan eBay dan juga Pakar eBay. Beliau pernah mengemparkan di tanahair kita ini dengan sebuah ebook rahsia panduan membuat duit tanpa modal menggunakan dropship.

Dan pada waktu itu di Malaysia ini mula popular semakin ramai mencuba teknik dropship ini sehingga sekarang. Dan pada pertengahan tahun lepas beliau menyepikan diri disebabkan masalah teknikal.

Kini beliau telah kembali menghasilkan produk terbarunya iaitu terapi duit. Projek beliau menghasilkan ini telah dipersembahkan kepada Noorizam Shah. Beliau mengaku hasil kerja Sifu LAN sangat mengemparkan.

Anda patut melayari di blog Noorizam shah ini. Dan baca pengakuan Usahawan tersohor ini hasil Sifu LAN ini dan anda perlu cepat download laporan percuma masih ada 24 jam lagi untuk anda menerima kupon.

Tiada ulasan: